Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Η ΔΡΑΣΗ Η ΤΟΥ ΓΑΝΟΔΕΡΜΑΤΟΣ

Πώς ενεργεί το Γανόδερμα


ΑΝΟΣΟΡΡΥΘΜΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
Αρχίζοντας και έως τους 2 πρώτους μήνες
τα ενεργά συστατικά του GANODERMA lucidum (Gl), αρχίζουν να ρυθμίζουν όλες τις λειτουργίες του οργανισμού μας. Σε αυτό το στάδιο ήδη παρατηρούμε βελτίωση στο πεπτικό μας σύστημα (δυσκοιλιότητα και δυσπεψία υποχωρούν), και η ποιότητα του ύπνου μας είναι πολύ καλύτερη. Ξυπνάμε ξεκούραστοι και έχουμε περισσότερη ενέργεια.
ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ
Από τους 2 έως τους 7 μήνες
Σε αυτή την περίοδο παρατηρούμε στις βιοχημικές μας εξετάσεις βελτίωση όλων των δεικτών. Θα δούμε μείωση των επιπέδων σακχάρου, ουρικού οξέος, χοληστερίνης και τριγλυκεριδίων, καθώς και της LDL-χοληστερίνης (η λεγόμενη και κακή χοληστερίνη), ενώ αυξάνεται η HDL-χοληστερίνη (η καλή). Οι τρανσαμινάσες (SGOT και SGPT), η γ-GT, η CPK και άλλα ηπατικά ένζυμα μειώνονται, όπως επίσης και η CRP. Τι σημαίνουν όλα αυτά; Ότι ο οργανισμός μας έχει αρχίσει την διαδικασία της ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗΣ, της απομάκρυνσης δηλαδή των βλαβερών ουσιών που συσσωρεύονται μέσα μας και που απειλούν την υγεία μας. Γαλακτικό οξύ, ελεύθερο λίπος και νεκροί ιστοί απομακρύνονται. Αρχίζουμε και αισθανόμαστε πολύ καλύτερα από πριν.
Η ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΩΝ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
Από τους 8 έως τους 12 μήνες
 Ο οργανισμός μας βοηθούμενος από τα βασικά συστατικά του Gl, έχει αρχίσει να ρυθμίζει όλες τις βασικές του λειτουργίες. Η διαφορά της κατάστασης της υγείας μας προς το καλύτερο είναι αισθητή αλλά και εμφανής. Έχουμε χάσει βάρος αν και δεν κάναμε κάποια ειδική διατροφή και έχουμε ομορφύνει. Το δέρμα μας λάμπει.
ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ
Από τους 12 έως τους 24 μήνες
 Η ενίσχυση του οργανισμού μας είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Ιώσεις όπως γρίπη, βρογχίτιδες, φαρυγγίτιδες, είναι πλέον πολύ σπάνιες. Δεν αισθανόμαστε κούραση έστω και αν δουλεύουμε ή ασκούμεθα περισσότερο απ΄ ότι στο παρελθόν. Η τροφοδοσία που μας χαρίζει το Gl με βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, β-γλυκάνες, τριτερπένια και οργανικό γερμάνιο μας έχει θωρακίσει και είμαστε πανέτοιμοι να αντιμετωπίσουμε κάθε βλαπτικό για την υγεία μας παράγοντα.

ΜΕΓΙΣΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ
Μετά τα 3 χρόνια.
 Το Γανόδερμα διατηρεί τις λειτουργίες του οργανισμού μας σε άριστο επίπεδο. Είμαστε αλλά και αισθανόμαστε αυτό που λέμε ''άλλος άνθρωπος''. Έχει αποκατασταθεί η νεότητά μας και νοιώθουμε τα οφέλη αυτής της εξαιρετικής δράσης του Gl. Καταστάσεις δύσκολες που πιθανόν μας ταλαιπωρούσαν στο παρελθόν όπως χρόνιες αλλεργικές παθήσεις, εκζέματα, ψωριασική αρθρίτιδα, ρευματοπάθειες, ημικρανίες και άλλα σοβαρά νοσήματα έχουν θεραπευτεί ή βελτιωθεί τα μέγιστα.
ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ
 Εδώ θα τονίσω μια ακόμα δράση του Gl, η οποία δεν είναι φαρμακολογικού ενδιαφέροντος αλλά έχει, όσο και αν αυτό φαίνεται ''περίεργο'', φιλοσοφικό ενδιαφέρον.
Όσοι έχουμε γίνει καθημερινοί καταναλωτές αυτού του θαυματουργού πραγματικά μανιταριού, διαπιστώνουμε ότι έχει αλλάξει ο τρόπος ζωής μας, η φιλοσοφία μας, ο τρόπος που σκεφτόμαστε και αντιμετωπίζουμε τα πράγματα. Έχοντας αποκτήσει πολύ καλή κατάσταση υγείας και καθημερινή ευεξία και κέφι για ζωή, έχουμε εξοπλίσει και ψυχολογικά τον οργανισμό μας. Έχουμε γίνει καλύτεροι άνθρωποι. Βλέπουμε τα πράγματα από μια άλλη σκοπιά. Και έχουμε ξαναρχίσει να εκτιμούμε και να αγαπούμε τον εαυτό μας. Πράγμα πολύ σημαντικό, γιατί αυτό μας οδηγεί στο να εκτιμούμε και να αγαπούμε και τους γύρω μας. Κάποιος που παίρνει καθημερινά Γανόδερμα και έχει δει τα οφέλη του, δεν μπορεί να παραβλέπει όλα αυτά που αφορούν στην υγεία του, π.χ. να είναι ανεξέλεγκτος χρήστης οινοπνεύματος ή και άλλων ουσιών. Δεν μπορεί να είναι παχύσαρκος την στιγμή που έχει διαπιστώσει ότι μπορεί και χάνει εύκολα βάρος. Δεν μπορεί να είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών, και εδώ θα ήθελα να παροτρύνω όλους εκείνους που παίρνουν ''ουσίες'', και αναφέρομαι και σε εκείνα τα ''απλά'' ηρεμιστικά τύπου βενζοδιαζεπίνες (Lexotanil, Tavor κ.λ.π.) και τα οποία προκαλούν ψυχική εξάρτηση (εθισμός), στο πρώτο κιόλας τρίμηνο της χρήσης τους να γνωρίσουν πόσο μπορούν να ωφεληθούν από το Γανόδερμα.
Ο ''χρήστης'' του Gl προσέχει τι τρώει και τι πίνει, χάνει βάρος, κόβει το κάπνισμα, ασκείται καθημερινά και όλα αυτά τα κάνει χωρίς κανένα κόπο ή άγχος, γιατί έχει ανακαλύψει και βάλει στη ζωή του κάτι πολύ μικρό αλλά και πολύ σημαντικό ταυτόχρονα. Το ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ που του χαρίζει τόσα οφέλη, που δεν ρισκάρει να τα χάσει καθ' οιονδήποτε τρόπο.
Αυτό είναι το ''φιλοσοφικό'' ΔΩΡΟ που μας κάνει το Γανόδερμα. Γιατί εκτός από θεραπείες, μας χαρίζει και ΕΥΤΥΧΙΑ. Μια κατάσταση που εμείς και ο εαυτός μας είμαστε σε πλήρη αρμονία!
ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΤΣΙΩΛΗΣ
Δρ Βιοχημείας και Επιστήμης της Διατροφής
Συγγραφέας του βιβλίου ''Γανόδερμα το θαυματουργό''
www.ganodermathemiraculous.com
University of Bologna-Italy

Ganopharm Hellas PC
Reishi Food Supplements
35 V.Sofias-10675-Athens
Attiki,Greece
tel.00 30 210 7235262

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου